Дефект на водоводната мрежа во с. Бучин

Почитувани сограѓани од с. Бучин, Заради дефект на водоводната мрежа домаќинствата од ова населено место ќе имаат недостатоци од вода. Службите на „Комуна“ се на терен и го решаваат проблемот.…

ЈП „Комуна“ - Крушево