Краток прекин на водоснабдување во Алданци

Почитувани граѓани на с. Алданци, Заради промена на вентил во наредните не повеќе од два часа ќе има недостаток од вода. Оваа тековна активност ја спроведуваме брзо и ажурно за…

„Пријави дефект“ за побрзо решавање на проблемите

Апликацијата „Пријави дефект“ се наоѓа во десниот дел од почетната страница на „Комуна“ -komunakrusevo.mk, веднаш под „Пријави ѓубре“ и „Испрати состојба на водомер“. Со покажување на курсорот се појавува опција…

ЈП „Комуна“ - Крушево