Обезбедување на вода за викенд населбата „Езеро“

Денес, 29.09.2022г., ЈП „Комуна“ Крушево започна со процес на обезбедување вода за викенд населбата „Езеро“. „Комуна“ денес работи на ископ, а во текот на утрешниот ден ќе се врши поврзување…

Прекин на вода на три улици поради дефект

Почитувани, Поради дефект на дел од улица Партизанска прекин во водоснабдување ќе има на следните улици: Партизанска Питу Гули Коча Миленку Реконструкцијата на водоводната линија која се одвива на ул.…

Прекин на вода на 3 улици, продолжува реконструкцијата на водоводна линија

Почитувани, Прекин во водоснабдување ќе има на делови од улиците Партизанска, Питу Гули и Коча Миленку. Прекинот доаѓа како резултат на активностите за реконструкција на воводна линија на улицата Партизанска.…

Ново теренско возило за Комуна

Со новото теренско возило за „Комуна“ работата на претпријатието ќе стане поекономична, додека услугите кон граѓаните ќе се подобрат. Со оваа теренско возило претпријатието ќе може брзо, полесно и поекономично…

ЈП „Комуна“ - Крушево