Дефект на главната водоводна мрежа

Почитувани, Работиме на дефект на главната водоводна мрежа. За време на работата прекин на вода ќе има на следните улици. Се заблагодаруваме на граѓаните за разбирањето. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево25.08.2023г.

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Почитувани, Поради работа на дефект прекин на вода ќе имаат 3 улици и центарот на Крушево. Партизанска, Питу Гули и делови од Коча Миленку се улиците на кои ќе има…

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

Санацијата на дел од улица Мише Ефтим продолжува денес и се известуваат граѓаните да ги користат алтернативните улици за движење во овој дел од градот. „Денеска работиме на санација на…

ЈП „Комуна“ - Крушево