Ќе се инсталираат дигитални водомери, „Комуна“ една од три општини избрана во проектот „Дигитална трансформација на јавните водни услуги“

Јп „Комуна“ Крушево ќе инсталира дигитални водомери во град Крушево со цел да се подобри водоснабдувањето, а загубите на вода да се намалат. Во посета на Крушево и ЈП „Комуна“…

ЈП „Комуна“ - Крушево