Повторно расфрлен отпад при празен контејнер, сторителот познат

Повторно се расфрлува отпад околу контејнер, додека истиот е празен. Одговорниот е познат и „Комуна“ ќе преземе мерки заедно со комуналниот инспектор во општина Крушево. Во близина на „Гумење“, кај…

ЈП „Комуна“ - Крушево