Прекин на вода на 3 улици

Почитувани, Поради дефект на дел од водоводната мрежа прекин на вода од 8:30 часот ќе имаат следните улици Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево22.02.2024 г.

Водата во Норово да се преврива

Водата во с. Норово да се преврива по 10 минути доколку се користи за пиење. ЈП „Комуна“ преку Институтот за јавно здравје врши редовни проверки на исправноста на водата и…

ЈП „Комуна“ - Крушево