Прекин на вода на 3 улици

Почитувани, Поради дефект на дел од водоводната мрежа прекин на вода од 8:30 часот ќе имаат следните улици Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево22.02.2024 г.

ЈП „Комуна“ - Крушево