Прекин на вода поради дефект

Почитувани, Работиме на санација на дефект и поради тоа прекин на вода ќе имаат домаќинствата од следните улици: Ви благодариме на разбирањето. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево17.04.2024г.

Пролетно уредување кон хотелите

Пролетното уредување продолжува кон хотелската зона, со косење и уредување на зелената површина покрај патот. „Имаме убава идеја да го подобриме изгледот на овој дел од градот. Ќе се коси…

Санација на дефект, прекин на вода во дел од градот

Почитувани, Поради санација на дефект прекин на вода ќе имаат делови од следните улици: Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево11.04.2024 г.

ЈП „Комуна“ - Крушево