Санација на дефект, прекин на вода во дел од градот

Почитувани, Поради санација на дефект прекин на вода ќе имаат делови од следните улици: Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево11.04.2024 г.

ЈП „Комуна“ - Крушево