Пролетно уредување кон хотелите

Пролетното уредување продолжува кон хотелската зона, со косење и уредување на зелената површина покрај патот. „Имаме убава идеја да го подобриме изгледот на овој дел од градот. Ќе се коси…

ЈП „Комуна“ - Крушево