Чистење на патот до Норово, големи наноси на земја по невремето

Во с. Норово се расчистуваат улици и патот кој води до населеното место по големите врнежи кои наносија земја. Патот е речиси целосно покриен со земја, но по интервенцијата на…

Прекин на вода, се отстранува дефект

Почитувани, Работиме на отстранување на дефект. Како последица, прекин на вода ќе имаат следните улици: Делови од: Ви благодариме на разбирањето. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево16.06.2023г.

Плаќајте ги сметките „онлајн“, „Комуна“ го оспособи системот за електронско плаќање на сметки

Од денес во функција е електронско плаќање на сметките во ЈП „Комуна“ Крушево“ преку интернет страницата komunakrusevo.mk. Оваа опција важи за физички и правни лица, а единствено што треба да…

Работа на дефект, прекин на вода на неколку улици

Прекин на вода на неколку улици поради дефект на водоводната мрежа. Дел од домаќинствата на следните улици ќе имаат прекин се до надминување на проблемот: ЈП „Комуна“ Крушево апелира на…

ЈП „Комуна“ - Крушево