Прекин на вода од 12 часот

Прекин на вода од 12 часот поради поврзување на водоводна мрежа на едно домаќинство. Прекин ќе имаат горните делови од следните улици: „Водата мора да биде прекината во период од…

Работиме на два дефекти, реструкции попладне и во текот на ноќта

Почитувани, Два дефекти на водоводната мрежа на кои работиме утрово. Водоснабдувањето мора да биде прекинато, но се надеваме дека прекинот нема да трае долго, а проблемите ќе се надминат брзо.…

Се санира главниот резервоар, можни се повремени рестрикции

Деновиве работиме на санација на главниот резервоар за водоснабдување на град Крушево. Во текот на работата може да дојде до повремени рестрикции на вода. „Температурите се високи, но мораме оваа…

ЈП „Комуна“ - Крушево