Се санира главниот резервоар, можни се повремени рестрикции

Деновиве работиме на санација на главниот резервоар за водоснабдување на град Крушево. Во текот на работата може да дојде до повремени рестрикции на вода. „Температурите се високи, но мораме оваа…

ЈП „Комуна“ - Крушево