ИЗВЕСТУВАЊЕ

Дефект на главната водоводна мрежа

Дефект на главната водоводна мрежа

Почитувани, Работиме на дефект на главната водоводна мрежа. За време на работата прекин на вода…

KomunaAug 25, 2023
Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Прекин на вода во центарот и три улици, работиме на дефект

Почитувани, Поради работа на дефект прекин на вода ќе имаат 3 улици и центарот на…

KomunaAug 9, 2023
Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

Продолжува санацијата на Мише Ефтим, граѓаните да користат алтернативни пристапи

Санацијата на дел од улица Мише Ефтим продолжува денес и се известуваат граѓаните да ги…

KomunaAug 7, 2023
За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

За поставување штандови и продажба – пријава во „Комуна“

Почитувани, За добивање на дозвола за поставување на штандови на 1-ви и 2-ри август на…

KomunaJul 24, 2023

ЈП „Комуна“ - Крушево