Прекин на вода во Крушево повеќе од 2 часа

Почитувани, Започнуваме со работа на неколку дефеци на водоводната мрежа во град Крушево. Ќе има прекин на вода повеќе од 2 часа кога се очекува да бидат целосно решени проблемите.…

ЈП „Комуна“ - Крушево