Поголема безбедност, продолжува тековното одржување на улици

ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со тековно одржување во повеќе области. Денес се работи на потпорен ѕид на ул. Коча Миленку, односно по главната сообраќајница во градот. „Продолжуваме со тековно одржување…

Крупни активности во последните 2 месеци, „Комуна“ продолжува со работа на водовод, улици и заштита

Во изминатите два месеци јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“ Крушево имплементираше неколку крупни активности покрај исполнувањето на редовните обврски. На дел од улица партизанска се реконструираше дел од водоводна…

Нико Доага проширена, безбедна и проодна

Комплетирана е санацијата на дел од улица Нико Доага, која беше во лоша состојба и претставуваше опасност за движење. Како дел од активноста се санираа потпорни ѕидови и заштита на…

ЈП „Комуна“ - Крушево