Прекин на вода во центарот и неколку улици

Почитувани, Прекин на вода утрово во времетраење од неколку часа ќе имаат: Причината за прекинот е поради отстранување на дефект, но прекинот ќе трае подолго заради потребата од целосно истекување…

Прекин на вода на 4 улици, се работи на дефект

Почитувани, Поради активности на дефект на водоводната мрежа прекин на вода има во горните делови на следните улици: Се до разрешување на проблемот се заблагодаруваме на трпението и разбирањето. Со…

ЈП „Комуна“ - Крушево