Прекин на вода во центарот и неколку улици

Почитувани,

Прекин на вода утрово во времетраење од неколку часа ќе имаат:

  • Центар на Крушево
  • Партизанска
  • Питу Гули
  • Коча Миленку
  • Нико Доага (долни делови)

Причината за прекинот е поради отстранување на дефект, но прекинот ќе трае подолго заради потребата од целосно истекување на водата за да може да се пристапи кон работа на дефектот.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
28.04.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево