Краток прекин во водоснабдување

Почитувани, Поради санација на дефект, краток прекин на вода ќе имаат следните улици: Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево30.05.2024 г.

Работиме на санација на дефект, прекин на вода на следните улици

Поради санација на дефект, прекин на вода ќе имаат домаќинствата од следните улици: Редовното водоснабдување ќе се воспостави веднаш по завршување на санацијата.

Краток прекин на вода

Краток прекин на вода на следните улици: Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево09.05.2024г.

Целосно уредени гробиштата, продолжува поставувањето водомери

Градските гробишта се целосно уредени, а продолжува процесот на инсталација на водомери. Во текот на денешниот ден привршуваат активностите за уредување на градските гробишта. По косењето на трева на т.н.…

ПРЕПОРАКА: Водата да се преврива

Граѓаните да ја превриваат водата пред користење поради можно заматување после обилните врнежи. „Ја хлорираме водата редовно, но поради обилните врнежи препорачуваме превентивно да се преврива. Врнежите во текот на…

ЈП „Комуна“ - Крушево