Краток прекин во водоснабдување

Почитувани,

Поради санација на дефект, краток прекин на вода ќе имаат следните улици:

  • Томе Никле
  • Киро Фетак
  • Нико Доага
  • Илинденска
  • Тодор Проески
  • Мише Ефтим

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
30.05.2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево