Санирање на дефект на главната улица

Почитувани,

Поради дефект на главната сообраќајница во град Крушево, прекин на вода ќе имаат следните улици:

  • Томе Никле
  • Киро Фетак
  • Нико Доага
  • Илинденска
  • Тодор Проески
  • Мише Ефтим

Прекинот ќе трае се до целосна санација на дефектот.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
03.06.2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево