Прекин на вода, се отстранува дефект

Почитувани, Работиме на отстранување на дефект. Како последица, прекин на вода ќе имаат следните улици: Делови од: Ви благодариме на разбирањето. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево16.06.2023г.

Плаќајте ги сметките „онлајн“, „Комуна“ го оспособи системот за електронско плаќање на сметки

Од денес во функција е електронско плаќање на сметките во ЈП „Комуна“ Крушево“ преку интернет страницата komunakrusevo.mk. Оваа опција важи за физички и правни лица, а единствено што треба да…

Денес во 11 часот акција за чистење – Заедно за почисто Крушево

ЈП „Комуна“ Крушево е еден од предводниците на денешната акција за чистење на Крушево која ќе започне во 11 часот. Ќе бидат опфатени следните локации. Детско игралиште на Гумење Спортски…

ЈП „Комуна“ - Крушево