Прекин на вода на 3 улици

Прекин на вода на 3 улици

KomunaFeb 22, 20241 min read

Почитувани, Поради дефект на дел од водоводната мрежа прекин на вода од 8:30 часот ќе имаат следните улици Тодор Проески Дел од Томе Никле Дел од Нико Доага Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево22.02.2024 г.

Водата во Норово да се преврива

Водата во Норово да се преврива

KomunaFeb 8, 20241 min read

Водата во с. Норово да се преврива по 10 минути доколку се користи за пиење. ЈП „Комуна“ преку Институтот за јавно здравје врши редовни проверки на исправноста на водата и врз основа на наодите презема мерки и ги информира граѓаните.

Да се ставаат кеси во зелените корпи за поефикасно подигнување на отпадот

Да се ставаат кеси во зелените корпи за поефикасно подигнување на отпадот

KomunaJan 22, 20241 min read

Почитувани, Сите домаќинства со зелени корпи да користат кеси за собирање на отпадот во истите. Тоа ќе оневозможи расфрлање на отпад надвор од комуналното возило, а при ниски температури ќе им олесни и на нашите колеги-вработени. Домаќинства кои на овој…

Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

KomunaJan 18, 20241 min read

Почитувани, Утрово започнавме со интервенција на дефект на водоводната мрежа. Очекуваме брзо санирање, а се до целосно отстранување на дефектот прекин на вода ќе имаат следните улици: Никола Карев Ќиро Фетак Мише Ефтим Илинденска Тодор Проески Томе Никле Со почит,ЈП…

Прекин на вода на 4 улици

Прекин на вода на 4 улици

KomunaJan 16, 20241 min read

Почитувани, Прекин на вода на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески, Никола Карев и Томе Никле поради отстранување на дефект. Веднаш по завршување на интервенцијата ќе се воспостави редовното водоснабдување. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево16.01.2024г.

Post List #3

Прекин на вода на 3 улици

Прекин на вода на 3 улици

KomunaFeb 22, 20241 min read

Почитувани, Поради дефект на дел од водоводната мрежа прекин на вода од 8:30 часот ќе имаат следните улици Тодор Проески Дел од Томе Никле Дел од Нико Доага Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево22.02.2024 г.

Водата во Норово да се преврива

Водата во Норово да се преврива

KomunaFeb 8, 20241 min read

Водата во с. Норово да се преврива по 10 минути доколку се користи за пиење. ЈП „Комуна“ преку Институтот за јавно здравје врши редовни проверки на исправноста на водата и врз основа на наодите презема мерки и ги информира граѓаните.

Да се ставаат кеси во зелените корпи за поефикасно подигнување на отпадот

Да се ставаат кеси во зелените корпи за поефикасно подигнување на отпадот

KomunaJan 22, 20241 min read

Почитувани, Сите домаќинства со зелени корпи да користат кеси за собирање на отпадот во истите. Тоа ќе оневозможи расфрлање на отпад надвор од комуналното возило, а при ниски температури ќе им олесни и на нашите колеги-вработени. Домаќинства кои на овој…

Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

KomunaJan 18, 20241 min read

Почитувани, Утрово започнавме со интервенција на дефект на водоводната мрежа. Очекуваме брзо санирање, а се до целосно отстранување на дефектот прекин на вода ќе имаат следните улици: Никола Карев Ќиро Фетак Мише Ефтим Илинденска Тодор Проески Томе Никле Со почит,ЈП…

Прекин на вода на 4 улици

Прекин на вода на 4 улици

KomunaJan 16, 20241 min read

Почитувани, Прекин на вода на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески, Никола Карев и Томе Никле поради отстранување на дефект. Веднаш по завршување на интервенцијата ќе се воспостави редовното водоснабдување. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево16.01.2024г.

Post Grid #3

Прекин на вода на 3 улици

Прекин на вода на 3 улици

ByKomunaFeb 22, 20241 min read

Почитувани, Поради дефект на дел од водоводната мрежа прекин на вода од 8:30 часот ќе имаат следните улици Тодор…

Водата во Норово да се преврива

Водата во Норово да се преврива

Водата во с. Норово да се преврива по 10 минути доколку се користи за пиење. ЈП „Комуна“ преку Институтот…

Да се ставаат кеси во зелените корпи за поефикасно подигнување на отпадот

Да се ставаат кеси во зелените корпи за поефикасно подигнување на отпадот

Почитувани, Сите домаќинства со зелени корпи да користат кеси за собирање на отпадот во истите. Тоа ќе оневозможи расфрлање…

Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

Почитувани, Утрово започнавме со интервенција на дефект на водоводната мрежа. Очекуваме брзо санирање, а се до целосно отстранување на…

Прекин на вода на 4 улици

Прекин на вода на 4 улици

Почитувани, Прекин на вода на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески, Никола Карев и Томе Никле поради отстранување на дефект.…

ЈП „Комуна“ - Крушево