„Комуна“ ја преполови загубата, позитивни финансиски текови

Во првите 9 месеци од 2021-ва година „Комуна“ забележува позитивни текови по однос на трошоци, наплата и намалување на загубата споредено со првите 9 месеци од минатата година. Финансискиот извештај…

ВД директорката на 4-та седница на советот, 4 точки за „Комуна“

ВД директорката Станка Ефремова Трајкоска учествува во денешната работа на советот на општина Крушево на која 4 точки се однесуваат на делокругот на работа на ЈП „Комуна“ Крушево: Предлог-решение за…

Работиме на посолување и попесочување, во согласност со нашите ресурси

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека од рано утрово започнавме со посолување и попесочување на улици, пристапи и јавен простор со цел безбедно движење. Голем број на повици и информации доаѓаат…

ЈП „Комуна“ - Крушево