Честит празник

На нашите колешки и сите наши сограѓанки го честитаме Меѓунарониот ден на жената 8 март. Овој ден означува борба за права и еднаквост, а успесите се поголеми кога имаме правична…

ЈП „Комуна“ - Крушево