Се косат влезовите на Крушево

Влезовите на Крушево се косат и уредуваат од утрово. Паралелно со рачното косење, кое се одвива веќе неколку месеци, денес се опфаќаат и поголемите улици, дел од регионалниот пат и…

Дефект на водоводната мрежа, прекин на вода на неколку улици

Од рано утрово „Комуна“ е на терен во решавање на проблеми на водоводната мрежа. Поради дефектот прекин на вода ќе имаат следните улици: Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево13.06.2024 г.

Краток прекин на вода

Краток прекин на вода поради санирање на дефект. Улиците на кои ќе има прекин се: Како што е наведено на почетокот, очекуваме прекинот да биде краток со оглед на сериозноста…

Санирање на дефект на главната улица

Почитувани, Поради дефект на главната сообраќајница во град Крушево, прекин на вода ќе имаат следните улици: Прекинот ќе трае се до целосна санација на дефектот. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево03.06.2024 г.

ЈП „Комуна“ - Крушево