Санирање на дефект на главната улица

Почитувани, Поради дефект на главната сообраќајница во град Крушево, прекин на вода ќе имаат следните улици: Прекинот ќе трае се до целосна санација на дефектот. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево03.06.2024 г.

ЈП „Комуна“ - Крушево