Да се ставаат кеси во зелените корпи за поефикасно подигнување на отпадот

Почитувани, Сите домаќинства со зелени корпи да користат кеси за собирање на отпадот во истите. Тоа ќе оневозможи расфрлање на отпад надвор од комуналното возило, а при ниски температури ќе…

Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

Почитувани, Утрово започнавме со интервенција на дефект на водоводната мрежа. Очекуваме брзо санирање, а се до целосно отстранување на дефектот прекин на вода ќе имаат следните улици: Со почит,ЈП „Комуна“…

Прекин на вода на 4 улици

Почитувани, Прекин на вода на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески, Никола Карев и Томе Никле поради отстранување на дефект. Веднаш по завршување на интервенцијата ќе се воспостави редовното водоснабдување. Со…

Краток прекин на вода

Поради замена на вентил прекин во водоснабдувањето ќе има во најголемиот дел од градот во времетраење од околу половина час. Оваа интервенција ќе биде брза и редовното водоснабдување ќе се…

Среќна Нова година

Почитувани, Нека Новата година Ви донесе многу здравје и исполнување на вашите желби. Бидете среќни и уживајте во секој момент од годината. Ние посакуваме во 2024 година Крушево да биде…

ЈП „Комуна“ - Крушево