Прекин на вода на 4 улици

Почитувани,

Прекин на вода на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески, Никола Карев и Томе Никле поради отстранување на дефект.

Веднаш по завршување на интервенцијата ќе се воспостави редовното водоснабдување.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
16.01.2024г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево