Работиме на дефект, прекин на вода на неколку улици

Почитувани, Поради дефект на водоводната мрежа прекин во водоснабдување ќе имаат следните делови од град Крушево – Томе Никле – Мише Ефтим – Дел од Тодор Проески – Високи делови…

Прекин на вода неколку улици

Поради работа на дефект на водоводната мрежа прекин во водоснабдување ќе имаат следните улици: Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево14.12.2023г.

Прекин на вода на 3 улици

Почитувани, Прекин на вода поради дефект на дел од водоводната мрежа ќе имаат улиците Партизанска, Питу Гули и дел од Илинденска. Работиме на брзо разрешување на проблемот, по што ќе…

ЈП „Комуна“ - Крушево