Прекин на вода неколку улици

Поради работа на дефект на водоводната мрежа прекин во водоснабдување ќе имаат следните улици:

  • Тодор Проески
  • Томе Никле
  • Мише Ефтим
  • Благо Целев
  • Таќа бербер

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
14.12.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево