Прекин на вода на 3 улици

Почитувани,

Прекин на вода поради дефект на дел од водоводната мрежа ќе имаат улиците Партизанска, Питу Гули и дел од Илинденска.

Работиме на брзо разрешување на проблемот, по што ќе се воспостави редовното водоснабдување за домаќинствата од овие улици,

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
01.12.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево