Прекин на вода во град Крушево поради отстранување на дефект

Прекинот започнува од 8:15 часот и ќе трае се до надминување на проблемот. Екипите на претпријатието очекуваат интервенцијата да се спроведе брзо и час поскоро да се рестартира редовното водоснабдување.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
21.11.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево