Надминат проблемот, редовно водоснабдување за Крушево

Целосно е надминат проблемот со пумпната станица и редовното водоснабдување е повторно воспоставено. По неколку дена макотрпна и долготрајна работа службите на „Комуна“ со асистенција на партнери и во соработка…

Прекин на вода од 9 часот, проблеми со пумпната станица

Детектирани се проблеми со пумпната станица во с. Норово и како последица ќе има прекин на вода од 9 часот во целиот град. Екипа на ЈП „Комуна“ Крушево е на…

ЈП „Комуна“ - Крушево