Прекин на вода од 9 часот, проблеми со пумпната станица

Детектирани се проблеми со пумпната станица во с. Норово и како последица ќе има прекин на вода од 9 часот во целиот град.

Екипа на ЈП „Комуна“ Крушево е на терен и ги испитува проблемите по што ќе следат детални информации и преземање на чекори за состојбата со пумпната станица.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
16.10.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево