Работиме на посолување и попесочување, во согласност со нашите ресурси

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека од рано утрово започнавме со посолување и попесочување на улици, пристапи и јавен простор со цел безбедно движење. Голем број на повици и информации доаѓаат…

ЈП „Комуна“ - Крушево