Прекин на вода на 3 улици

Почитувани, Прекин на вода поради дефект на дел од водоводната мрежа ќе имаат улиците Партизанска, Питу Гули и дел од Илинденска. Работиме на брзо разрешување на проблемот, по што ќе…

ЈП „Комуна“ - Крушево