Краток прекин на вода

Поради замена на вентил прекин во водоснабдувањето ќе има во најголемиот дел од градот во времетраење од околу половина час.

Оваа интервенција ќе биде брза и редовното водоснабдување ќе се воспостави веднаш потоа.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
10.01.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево