Прекин на вода поради дефект, 18.01.2024г.

Почитувани,

Утрово започнавме со интервенција на дефект на водоводната мрежа. Очекуваме брзо санирање, а се до целосно отстранување на дефектот прекин на вода ќе имаат следните улици:

  • Никола Карев
  • Ќиро Фетак
  • Мише Ефтим
  • Илинденска
  • Тодор Проески
  • Томе Никле

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
18.01.2024г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево