Краток прекин на вода

Краток прекин на вода поради санирање на дефект. Улиците на кои ќе има прекин се: Како што е наведено на почетокот, очекуваме прекинот да биде краток со оглед на сериозноста…

ЈП „Комуна“ - Крушево