Дефект на водоводната мрежа, прекин на вода на неколку улици

Од рано утрово „Комуна“ е на терен во решавање на проблеми на водоводната мрежа.

Поради дефектот прекин на вода ќе имаат следните улици:

  • Томе Никле
  • Киро Фетак
  • Нико Доага
  • Илинденска
  • Тодор Проески
  • Мише Ефтим

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
13.06.2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево