Работиме на санација на дефект, прекин на вода на следните улици

Поради санација на дефект, прекин на вода ќе имаат домаќинствата од следните улици:

  • Партизанска
  • Питу Гули
  • Шула Мина
  • Нико Доага
  • Дел од Манчу Матак

Редовното водоснабдување ќе се воспостави веднаш по завршување на санацијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево