Целосно уредени гробиштата, продолжува поставувањето водомери

Градските гробишта се целосно уредени, а продолжува процесот на инсталација на водомери.

Во текот на денешниот ден привршуваат активностите за уредување на градските гробишта. По косењето на трева на т.н. „горни“ гробишта, денес „Комуна“ работи на другата страна од градот и го уредува и овој дел од градските гробишта.

По празниците продолжува и работата на поставување на нови водомери кои треба да овозможат заштеда на вода, помалку загуби, соодветна наплата и пресретнување на дефекти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево