Прекин на вода на 4 улици, се работи на дефект

Почитувани,

Поради активности на дефект на водоводната мрежа прекин на вода има во горните делови на следните улици:

  • Коча Миленку
  • Манчу Матак
  • Партизанска
  • Питу Гули

Се до разрешување на проблемот се заблагодаруваме на трпението и разбирањето.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
12.04.2023г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево