Прекин на вода во Крушево повеќе од 2 часа

Почитувани,

Започнуваме со работа на неколку дефеци на водоводната мрежа во град Крушево.

Ќе има прекин на вода повеќе од 2 часа кога се очекува да бидат целосно решени проблемите.

Прекин ќе има на следните улици:

Томе Никле
Тодор Проески
Никола Карев
Киро Фетак
Делови од Манчу Матак и Коча Миленку
Партизанска
Питу Гули
Хотелска зона
Центар на град

Ви благодариме на разбирањето.

ЈП „Комуна“ Крушево
11.05.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево