Регионална средба во Крушево, ЈКП и АДКОМ разговараат за идни активности и проблеми

ЈП „Комуна“ Крушево денес е домаќин на средба на директорите на комуналните претпријатија од пелагонискиот регион.

На состанокот се разговараше за проблемите кои ги засегаат јавните комунални претпријатија, споделување на искуства и планирање на идни активности.

Средбата се организираше од страна АДКОМ во соработка со јавните претпријатија од регионот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево