Се санира главниот резервоар, можни се повремени рестрикции

Деновиве работиме на санација на главниот резервоар за водоснабдување на град Крушево. Во текот на работата може да дојде до повремени рестрикции на вода.

„Температурите се високи, но мораме оваа активност да ја завршиме заради подобрување на водоснабдувањето. Сите овие чекори кои ги преземаме ќе ни’ помогнат да обезбедиме повеќе вода за граѓаните на градот и да избегнеме идни дефекти. Апелираме на разбирање.“, велат од ЈП „Комуна“ Крушево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево