Прекин на вода поради дефект

Почитувани, Работиме на санација на дефект и поради тоа прекин на вода ќе имаат домаќинствата од следните улици: Ви благодариме на разбирањето. Со почит,ЈП „Комуна“ Крушево17.04.2024г.

ЈП „Комуна“ - Крушево