Прекин на вода поради дефект

Почитувани,

Работиме на санација на дефект и поради тоа прекин на вода ќе имаат домаќинствата од следните улици:

  • Нико Доага
  • Тодор Проески
  • Томе Никле
  • Ќиро Фетак
  • Дел од Мише Ефтим

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
17.04.2024г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево